lauantai 27. joulukuuta 2014

Living Tomorrrow

Living Tomorrow

Joulua vietetty koko perheen voimin. Se on ollut todella voimauttavaa! Tänään sitten menimme tontille jatkamaan mihin jäimme ennen joulua. Onneksemme ehdimme kantaa kaikki puut suojaan ja siivota koko tontin ennen lumisateita ja luvattua myrskyä 22-23.12. Tänään sitten saimme AT:n ja saunarakennuksen ikkunat suojattua tyrokseilla.

Unelmoimme valmiista talostamme ja mietimme mitä kaikkea sinne voisimme  rakentaa. Nyt kun vielä olemme rakennusvaiheessa on helppoa suunnitella erilaisia toimintoja ja ehkä mieluusti paljon älytalon tapaista ja jotakin uutta. Tällä saisi nopeasti

windows lcd shade, Tällä saisi nopeasti ikkunat suljettua tai sitten hiljakseen himmennettyä. Tämä olisi juuri sitä mitä haemme uuteen taloomme. Olisi mahtava himmentää suuret ikkunat napin painalluksella. Linkissä näkyy enemmän kuinka tuote toimii.

https://www.youtube.com/watch?v=iuoVHzCvpYI

Makuuhuoneessamme on aina ollut televisio ja rakennusaikaisena television voisi todellakin vaikka upottaa kattoon ja koska olemme suunnitelleet alaslasketut katot valoja varten tämän voisi vain lisätä joukkoon.

https://www.youtube.com/watch?v=xrCyUnGD_SA

Ulko-oveen haluamme sormenjälki tunnistimen. Tämä helpottaisi suuresti perhettä, jossa lapset tulevat ja menevät ja asuvat ehkä osan aikaa toisaalla.







Tässä taas ideoita toteutettavaksi. Ihana on unelmoida ja unelmista toteuttaa ne mitkä on mahdollista. Projektin edetessä nähdään, mikä on lopun tulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti