maanantai 15. joulukuuta 2014

Vesikatot kaikissa kolmessa rakennuksessa

Samalla kun autotalli ja saunarakennus ovat saaneet vesikaton päälleen on päärakennukseen saatu ikkunat paikalleen. Ovet ovat vielä tuossa pihalla pakkauksessaan, mutta pian myös paikallaan. Nyt täytyy alkaa etsiä rakennusaikaista ovea, jotta pääovi ei menisi heti likaiseksi rakennustyömään ollessa vielä täydessä touhussaan. Tänään kävimme mittaamassa ja varmistamassa autotallin ja saunarakennuksen ikkunat ja tilaus niistä pitäisi laittaa. Samalla jatkettava etsintää autotallin suurista ovista, jotka mahtuvat aukeamaan, vaikka pilanosturi on paikallaan. Räystäslaudat autotalliin ja saunarakennukseen on myös tilattava. 

Tänään raksanainen ehti käydä myös jouluostoksilla. Ehkä se joulukin sieltä saapuu, vaikka tuntuu että kiireet eivät vain lopu. Vielä muutama lahja jäi ostamatta.






Päärakennuksen suuret olohuoneen ikkunat tuottivat hieman päänvaivaa laitollaan, koska talon taakse ei mahdu nosturia, eikä talon yli voinut nostaa, koska olivat jo räystäslaidoituksen laittaneet paikalleen. Pojat hoitivat lopulta homman vinssillä. Ikkunat nousivat hitaasti, mutta varmasti paikalleen neljän miehen voimin.


Kolme miestä varmistaa ja yksi on vinssiä rullaamassa =) 

Saunarakennuksen vesikatto

Autotallin katto


Itse autotalli suurine ovineen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti